Njut och inspireras hos oss

BlomsterTing erbjuder en härlig blandning av blommor, buketter, presenter och inredning. Här lockar vi också med säsongens uteväxter, alltifrån de första näpna violerna på våren till frosttålig ljung och julrosor under höst och vinter.

Det finns alltid en anledning att titta förbi hos oss, om så bara för att njuta och inspireras... å vem vet, kanske frestas du av våra syndigt goda chokladtryfflar eller praliner. 

Rosenblads blommor
Våra krukväxter

I vår ”lilla butik” är vi extra inriktade på presentblommor och fina arrangemang i kruka.

Vi väljer omsorgsfullt krukväxter som naturligt hör till aktuell säsong och vi strävar efter att hålla färgskalan i ton med våra årstider. På så sätt får vi en naturlig och omväxlande mix med växter som säljs under den period av året då kvalitèn också är som bäst. Vi tipsar gärna om krukväxter anpassade till just dina förhållanden.

Blombukett
Snittblommor

Hos oss jobbar florister med att dagligen skapa vackra buketter, dekorationer och arrangemang.

Vi har ett fräscht sortiment av snittblommor och alltid ett stort urval av färdigt bundna säsongsbuketter i olika stilar. Floristens hantverk är värdefullt och med respekt för de som naturen skapat strävar vi efter att med vår erfarenhet, kunskap och kreativitet forma blomsterbinderier just efter dina önskemål.

Våra säsongsväxter
Våra säsongsväxter

En välkomnande blomma vid trappan eller entrén vill vi väl alla mötas av...

Utanför vår entré visar säsongens uteväxter upp sig, alltifrån dom första näpna violerna och lökväxterna i mars till sommarplantor som tex. lobelia, tagetes och amplar under sommaren och senare frosttåliga cyklamen, ljung och julrosor på hösten. Under sommarhalvåret är de välfyllt med framförallt närodlade plantor som pockar på uppmärksamhet medans under december månad är de en stor julgran som drar blickarna till sig.

Ljus dekoration
Smått & gott

Ett fin blandning av inredning, krukor, vaser, dekorationer och sötsaker kompletterar utbudet på BlomsterTing.

Sortimentet varierar efter säsong och här finns alltid något nytt och spännande som passar bra som gåva till dig själv eller någon du tycker om. Sötsaker som chokladtryfflar, praliner, kolor och pastiller passar året om bra som komplement till en blomstergåva medans under hösten och vintern är värmande teer ett bra alternativ.

BlomsterTing snittblommor bukett
Vår blomsterprenumeration

Vi erbjuder blomsterprenumeration där mottagaren med jämna mellanrum får en vacker bukett med säsongens blommor levererade hem till sig.

Leveranser sker valfri vardag och du som kund bestämmer själv hur ofta blomstergåvan skall skickas. 

Priset för:

3 leveranser är 147 € 
5 leveranser är 245 € 
10 leveranser är 490 € 

Att ge bort en blomsterprenumeration är alltid en uppskattad och långvarig gåva. Leveranser sker till hela Åland, naturligtvis också till skärgården!