Snittblommor

Våra florister jobbar dagligen med att skapa vackra buketter och arrangemang efter dina önskemål. Vi har ett fräscht sortiment av snittblommor och alltid ett stort urval av färdigt bundna säsongsbuketter, snabbt och smidigt för dig som kund. På beställning binder och skapar vi alla typer av blomsterarrangemang, både i glädje och sorg.

Bröllopp 2024
Brudbinderi

Brudbukett, corsage, näbbuketter och blomsterdekorationer för denna kärlekens dag... blommor att minnas en hel livstid. Vi hjälper er gärna med blommor efter just era önskemål.

Vårens pastelltoner
Färdiga säsongsbuketter

Unna dig lite blomsterglädje! Säsongens blommor har använts när floristen skapat i årstidens toner. Olika modeller & stilar erbjuds och bredden av vårat hantverk blir tydligt. Dessa buketter passar perfekt när du vill att de ska gå snabbt & smidigt, bara att välja din favorit!

Festligt
Fest och uppvaktning

Ett enkelt bordsarrangemang eller dekorering av festlokal, vi kan hjälpa dig med de mesta. 

Sorgbinderi
Kondoleanser & sorg

När någon mist en person i sin närhet kan en enkel kondoleansbukett vara en fin gest för att visa sitt deltagande.

Ett personligt men kanske ordlöst sista farväl kan ges med en vacker blomstergåva. Låt floristens skapande av sorgbuketter, hjärtan & kransar ge ett fint avslut, vi hjälper dig hitta de som passar just för dig. 

 

Dekorativt jul
Blombud & förmedling

Vill du skicka blommor till någon här på ön eller i skärgården så är du välkommen att göra din beställning i vår webshop https://www.rosenblads.ax/shop-flowers

Önskar du blombud till Finland, Sverige eller resten av världen så rekommenderar vi dig att göra beställningen genom INTERFLORA i de land du befinner dig i tex. interflora.fi eller interflora.se