Rosenblads Trädgårdsbutik hittar du lättillgängligt utmed Västra utfarten vid Klinten i Mariehamn. I härlig och inspirerande växthusmiljö erbjuder vi här året om ålands bredaste utbud av blommande och gröna krukväxter. Vi har ett stort sortiment krukor, dekorationsmaterial, inredningsdetaljer samt en stor snittblomsavdelning där våra florister erbjuder alla typer av blomstertjänster, både i glädje och vid sorg.

Under trädgårdssäsongen, april till och med september håller vi dessutom vår nyrenoverede utedel öppen, här hittar du ett stort och spännande sortiment av trädgårdsväxter, jord och gödsel samt övriga trädgårdstillbehör. Här arbetar utbildade trädgårdsmästare som står till tjänst med sin kunskap samt växter av hög kvalité.

Flera stora holländska, danska och svenska leverantörer finns här representerade även om dom många gånger får hård konkurrens av våra duktiga lokala och finska odlare.

Som medlemmar i svenska BoGrönt kan vi även erbjuda er riktigt bra nättjänster, som till exempel växtlexikon, aktuella tips och idéer med mera.

Vi är även anslutna till INTERFLORA vilket ger oss möjlighet att förmedla blommor till hela Finland och övriga världen.

Välkommen in till oss och ålands största växt och trädgårdsbutik!

Inspiration

Ladda ner BoGrönts populära planeringsskisser för inspiration och tips till ditt nästa trädgårdsprojekt.

Växtlexikon

I BoGrönts växtlexikon hittar du bland annat växternas höjd, blommning, jordmån, härdighet och beskärning.

Att lyckas med

Ladda ner BoGrönts ”Att lyckas med” foldrar. Allt från bärbuskar och klätterväxter till rosor och fruktträd.