Med två stora helt nyrenoverade växthus och en välkomnande entrè bjuder vi in till frestande grönska året runt. Här möts du av 800 m2 växt & inredningsglädje och ålands bredaste sortiment av grönväxter, stora som små, samt en hel del blommande krukväxter som tävlar här om att vinna just ditt intresse!

En bred grön ”växtmix” där vi stora delar av året erbjuder ”3 för 20€” är en av våra klassiker men dom får hård konkurrens av säsongens vackraste blommande lockelser.

Förutom grönväxter och säsongens blommande växter hittar du här färdiga arrangemang,planteringar och andra fina grönskande gåvor. Sortimentet varierar efter säsong och nya leveranser får vi flera gånger I veckan så här finns alltid något nytt och spännande att fascinaras av. I växthuset jobbar växtskötare med känsla för färg och form, dom hjälper dig hitta rätt bland växter, krukor och tillbehör.

Under vår och sommarsäsongen ligger fokus på kryddor, grönsaksplantor, medelhavsväxter samt pelargoner. Då har ett stort sortiment pelargoner från riktigt bra odlare både i Finland , Sverige och Holland.